Det er vigtigt for os at du som kunde er glad. At du føler dig sikker på at du får Danmarks bedste kundeservice.

Ring til os på tlf. +45 30 58 78 01 eller mail info@rosasverden.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Telefonen er åben hver onsdag fra 10.00 - 12.00
Vi er p.t. er i gang med en større ændring i organisationen, derfor kan det forekomme at vi ikke lige når at tager telefonen.
Vi henviser til vores mail info@rosasverden.dk og håber på jeres forståelse og ser frem til at høre fra dig.

Du kan også chatte med os på chatten, som du finder nederst til højre.

Vær med i Rosa's Lounge og få fordele

Når du handler i Rosa's Verden kan du vælge at blive Private Member af Rosa's Lounge. Det er ganske gratis. Og giver dig adgang til en række fordele som sær-tilbud, fri fragt dage, indbydelse til VIP arrangementer. Derudover får du mulighed for at oprette ønskeliste, at følge dine ordrer og det bliver hurtigere at gennemføre dine ordrer.

Rosa's Verden er Danmarks mest eksklusive webshop til kvinder der vil forkæle sig selv.

En hyldest til kvindeligheden, femininitet og livsglæde.

Velkommen til en verden af selvforkælelse og velvære. Skønt lingeri og strømper, der får dig til at føle dig sexet og skøn. Intime nydelsesprodukter der er designet til at skabe glød og glæde. Cremer og olier som din krop vil elske. Sexede kostumer, der bringer leg og latter. Bøger og kurser til inspiration.

Rosa's Verden

Sandager 8

6300 Gråsten

Tlf. +45 30 58 78 01

Mail: info@rosasverden.dk

BETALING

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra rosasverden.dk. Der kan kun trækkes netop det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Vi bruger en sikker betalingsforbindelse og al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Nets (tidl. PBS) der har adgang til informationer der vedrører din betaling.

Vælger du betalingsformen bankoverførsel skal du være opmærksom på at din bestilling ikke afsendes før vi kan se din indbetaling i vores system. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) Du skal derfor påregne minimum en ekstra dags ekspeditionstid i forhold til betaling med betalingskort. Vores kontonummer er: Sydbank, 8012 - 2190228

Alle priser i rosasverden.dk er i DKK inklusiv 25 % moms, dog beregnes ikke moms ved salg til lande udenfor EU, herunder Grønland. Ved salg til lande udenfor EU, herunder Grønland, er det kundens eget ansvar at svare told eller andre afgifter ved modtagelsen.

Rigtig god fornøjelse i Rosa's Verden!

Kærlig hilsen

Rosa