Fragt & levering fra Rosa's Verden - Danmarks mest eksklusive webbutik til kvinder der vil forkæle sig selv.

Alle pakker sendes i neutral og diskret indpakning.

Vi gør vores bedste for at varen hurtig kommer frem men der kan gå op til 5 hverdage. 

Få leveret sikkert og nemt til din arbejdsplads for kun 49,- til en erhvervsadresse i Danmark. Fragtfrit ved køb for over DKK 600,-

Eller hent på dit lokale posthus for 49,-. Fragtfrit ved køb af varer for over DKK 600,- (anbefales IKKE til gaver)

Du kan også benytte dig af vores ekstra service og få leveret direkte til din hoveddør for kun 59,- med PostDanmark. Uanset ordrestørrelse.

Spar portoen og afhent din ordre på vores lager i Gråsten hver onsdag fra 10.00 - 12.00

Vi sender også gerne til udlandet for kr. 195,-.

Alle priser er incl. 25% moms.

Ønsker du at få gaveindpakning?

Vi pakker gerne dine gaver ind for dig. Kald det bare "inter-glæde". Du kan krydse af i indkøbskurven ud for de varer du ønsker pakket ind.

Du kan skrive en tekst til et kort i notatfeltet (det finder du lige under der, hvor du taster navn og adresse ind). Vi skriver kortet i hånden så det er personligt og vedlægger det gaven. Er der flere varer, der skal i samme pakke? Skriv det i notatfeltet. Vi læser alt manuelt!

Vær med i Rosa's Lounge og få fordele

Når du handler i Rosa's Verden kan du vælge at blive Private Member af Rosa's Lounge. Det er ganske gratis. Og giver dig adgang til en række fordele som sær-tilbud, fri fragt dage, indbydelse til VIP arrangementer m.m.

Derudover får du mulighed for at oprette ønskeliste, at følge dine ordrer og det bliver hurtigere at genneføre dine ordrer.

Vær med i festen - tilmeld dig her!

Rigtig god fornøjelse!