Om Rosa's Verden

Rosa's Verden er Danmarks mest eksklusive webshop til kvinder der vil forkæle sig selv.

En hyldest til kvindeligheden, femininitet og livsglæde.

Velkommen til en verden af selvforkælelse og velvære. Skønt lingeri og strømper, der får dig til at føle dig sexet og skøn. Intime nydelses produkter der er designet til at skabe glød og glæde. Cremer og olier som din krop vil elske. Sexede kostumer, der bringer leg og latter. Bøger og kurser til inspiration.

Og vi kan faktisk garantere at din partner vil elske at du forkæler dig selv. At du bringer ekstra intensitet, ekstra krydderi, smil, leg, glæde og latter ind i soveværelset (eller hvor det nu måtte være.....).

Kvinder med et godt sexliv stråler. Og det smitter! Uanset om du er mest til at gøre det selv eller med en eller flere partnere.

Erotisk legetøj er fantastisk for kvinder for vi er typisk længere tid om at blive tændte end mænd. Ud fra en generel betragtning kan man sige at hvor mænd kan tænde spontant nærmest hele livet, tager det typisk ca. 20 - 30 minutter for en kvinde at være rigtigt tændt og nyder på højeste niveau. Her kan sexlegetøj være en suveræn katalysator. Skønt til forspil. Uanset om du er alene eller med en partner. Det giver mulighed for afvekslende stimulering og dermed højere nydelse.

Derudover er erotisk legetøj også med til at pifte sexlivet op. Det kan være med til at give mere intense, dybe og længere orgasmer. Det kan hjælpe mænd til at holde længere eller flere gange. Eller netop fortsætte nydelse for dig som kvinde når din mand ikke kan mere......(en af de fantastiske fordele ved at være kvinde som vi her i Rosa's Verden ELSKER!)

Og ved du hvad? Det er ikke alene helt naturligt - det er super sundt. Huden er vores største organ og en meget stor erogen zone. Berøring, sex og orgasmer er en vigtig forudsætning for livsglæde. Livslyst og sexlyst hænger nemlig rigtigt meget sammen.

Og vi kan næsten ikke understrege nok - at du som kvinde har fysiologien til at komme igen og igen og igen. Det ved du måske ikke. Men vi lover dig, at det kan du. Også selvom du aldrig har haft en orgasme. Det hjælper Rosa's Verden dig med!

Udvalget af legetøj og lingeri

Samtlige varer du finder i Rosa´s Verden er omhyggeligt udvalgt med nydelse, velvære og skønhed for øje. Samtidig ligger det os på sinde at varerne er en ordentlig kvalitet og fri for skadelige stoffer. Sikkerhed er meget vigtig og vi samarbejder med de bedste producenter i branchen, med fokus på ultimativ nydelse, ergonomi og sikkerhed.

Vi samarbejder med flere sexologer for at sikre kvaliteten.

Vi er egentlig ikke selv særlig vilde med meget naturtro dildoer, så dem finder du ikke mange af. Til gengæld finder du varer, der har suveræne egenskaber for at sikre himmelsk nydelse og orgasmer.

Historien

Alt for mange kvinder og par i Danmark har populært sagt "ondt i sexlivet". For mange har mistet lysten til sex.

Sex er en grunddrift - en betingelse for vores overlevelse. Sexlyst og livslyst hænger uløseligt sammen. Rosasverden.dk er lavet til dig som kvinde som gerne vil pleje din livsglæde. Lysten til at nyde dig selv og din krop. Eller finde den igen.

Rosasverden.dk tilbyder dig derfor et spændende udvalg af lækre og eksklusive intime nydelses produkter til at forkæle dig selv - på en sober og ikke-lummer måde. Du finder bl.a. lækkert lingeri, som enhver kvinde vil føle sig lækker, sexet og attraktiv i, fantastiske strømper som kan bruges til hverdag og fest, fantastiske olier og inspirerende bøger/kurser. For vi vil så gerne hylde kvindeligheden og femininiteten.

Du vil løbende få mulighed for flere tilkøb af kurser, rådgivning, arrangementer m.v. Vores mål med rosasverden.dk er at gøre flere kvinder glade og lykkelige for deres eget liv - og på den måde også gøre flere par lykkelige.

Har du forslag, ønsker, ris eller ros er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 27 14 76 68 eller mail rosa@rosasverden.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Rosa's Verden.

Vi håber at din dag bliver fyldt med nydelse og glæde!

Kærlig hilsen

Rosa' s Verden